Pange sidrun sügavkülma ja siis juhtub see…


Foto: Sidrun on võimas vähivastane relv, kuid sellel on veel ka palju muid häid omadusi. Järgnevast artiklist saad kasulikku nõu, kuidas sidrunit õigesti tarbida. Artikkel avaldatud: 27.03.2017, 12:31.


Uus uuring on näidanud, et limonoidid, mis leiduvad sidrunites ja muudes tsitrusviljades, ennetavad ja aeglustavad rinnavähi rakkude kasvu. See näitab uues valguses kui tähtsad on tsitrusviljad rinnavähi ennetamisel ja nende tarbimine võib alandada rinnavähi riski.

Mõned meditsiinieksperdid väidavad, et kogu sidrun tuleb ära kasutada, isegi sidrunikoor. Sellel ei ole mitte ainult ilmne kasu tervisele, vaid ka hämmastav maitse!

Sidrunikoor sisaldab 5 kuni 10 korda rohkem vitamiine kui sidrunimahl ise ja koor on osa, mis tavaliselt raisku lastakse.

Peale vähivastaste omaduste on sidrunil ka väga head ja kasulikud muud asjad, näiteks tal on antimikroobne toime bakteriaalsete infektsioonide ja seente vastu, see on efektiivne siseparasiitide ja usside vastu, see reguleerib vererõhku, see toimib anti-depressandina ning võitleb stressi ja närvisüsteemi häirete vastu.


Mida Sa pead siis tegema? Väga lihtne. Võta sidrun, pese puhtaks ja pane see sügavkülma või lõika viiludeks ja külmuta siis. Külmutatuna saad kogu sidruni ära kasutada ega pea seda koorima. Saad puistata seda oma salatisse, jäätise peale, suppidesse, spagettidesse kastmega või kuhu iganes soovid.

Koor aitab vabaneda toksiinidest organismis ja on väga tõhus vähirakkude hävitamisel, sest on väidetavalt 10 000 korda tugevam kui keemiaravi. Seda ei ole avaldatud, kuna on inimesi, kes toodavad sünteetilist ja mürgist versiooni, mis toob neile suurt kasumit.

Kui lugu, mida lugesid oli kasulik, hariv või meeldis, siis jaga seda lugu ka sõpradele. Teised juba jagasid!