See ilus lugu võib päästa Sinu suhte. Ära vali oma partnerit ainult korra, vaid iga päev!


Foto: Hoia, armasta ja vali oma partner iga päev! Artikkel avaldatud: 31.08.2017, 14:48.

Leidsin Facebooki läbi kammides ühe loo, kus ma leian, et enamikku inimesi, kes on kogenud armastust, suudab see lugu ühendada ja ma tunnen, et sellel on isegi võime päästa suhteid, mõjudes äratuskellana inimestele, kellel on oma elus keegi eriline.

Ma tahtsin olla selle ühega. Ma tõesti tahtsin teda valida. Ta oli peen naine, hiilgav, naljakas, seksikas ja sensuaalne. Ta suutis kogu mu keha naerma ajada ja lummata mind oma eksootilise iluga. Igahommikune tema kaisus ärkamine oli mu õnnelikuim koht. Ma armastasin teda metsikult.

Kahjuks, nagu see juhtub paljude noorte paaridega, oli meis teadmatus, kuidas saada hakkama stressirohkete väljakutsetega. Minu varahommikune õnn muutus tihti eluliste küsimuste sasipuntraks ja ma mõtlesin tihtipeale, kas seal kusagil on veel üks naine, keda oleks lihtsam armastada ja kes mind paremini armastaks.

Kuude möödudes muutus see kõik mõttetuks ja ma valisin teda järjest vähem ja vähem. Iga päev, viie aasta jooksul, järjest vähem.

Ma olin temaga koos. Ma lihtsalt lõpetasin tema valimise. Me mõlemad kannatasime.

Tema valimine oleks tähendanud iga päev pöörata tähelepanu sellele, mida ta mu ellu toob ja mille eest ma tänulik oleksin: tema naer, ilu, sensuaalsus, mängulisus, kirglikkus ja nii palju rohkem…

Ma olin liiga keskendunud tema vihale, ebakindlusele, nõudmistele ja tema tugeva isiksuse muudele külgedele. Mida rohkem ma keskendusin tema halvimale, seda rohkem ma ise seda tagasi ka peegeldasin. Loomulikult suurendas see ainult lõhet meie vahel.

Ta võitles kõvasti, et ma tema valiks. See tundus rumal ülesanne. Sa ei saa kedagi sundida Sind valima isegi siis, kui ta sulle väga meeldib.


Kui aus olla, siis ei valinud ka tema mind täielikult. Need pidevad vihapursked ja sõimamised ainult tõestasid seda.

Kuid alles nüüd ma mõistan, et ta oli sageli vihane, sest ta ei tundnud end minuga turvaliselt. Ta tundis, et ma ei valinud teda iga päev, ei oma sõnades ega tegudes ning ta kartis, et ma jätan ta maha.

Lõpuks meie teed läksid lahku.

Kuid selle 5 aasta jooksul keskendusin ma ainult tema halvale, selle asemel, et keskenduda temas olevale heale, mille pärast ta mulle üldse meeldima hakkas.

Nagu õrna lõhnava lille tõin ma ta uhkelt oma koju, kuid jätsin ta kastmata ja lasin tal kõrbekuivuses vaikselt närbuda.

Ma ei vali enam kunagi ühtegi teist naist peale selle, keda ma jälle kunagi armastan.

See on kõigile üks suur piin ja kannatuste rada.

Kui Sul on suhe, siis kutsun ma Sind üles küsima endalt ühe küsimuse:

«Miks ma valin oma partneri täna?»

Kui Sa ei leia rahuldavat vastust, siis kaeva sügavamale ja leia see. See võib olla nii lihtne kui märgata, et sügavaim südame tõde on see: «Ma lihtsalt tahan seda.»

Kui Sa liiga palju päevi seda vastust siiski ei leia, siis laske neil minna ja anna endale võimalus luua selline suhe mõne teise inimesega, keda Sa tahad ilma kahtluseta valida iga päev.

Me kõik väärime õnne ja olla armastatud. Iga päev.

Vali targalt!

Kui lugu, mida lugesid oli kasulik, hariv või meeldis, siis jaga seda lugu ka sõpradele. Teised juba jagasid!