Kas Sa oled ka üks neist, kes viskab avokaadoseemned minema? Kui jah, siis Sa viskad minema avokaado kõige väärtuslikuma osa, kirjutab Daily Mail.
Debatt avokaadoseemnete üle algas juba eelmise aasta kevadel, kui osad arvasid, et avokaadoseemned on söödamatud, teised jälle pidasid neid tervislikuks.
Selgus, et seemned on kõige väärtuslikum osa avokaadost. New York’ist pärit toitumisnõustaja Amy Shapiro ütles veebilehele Daily Mail antud intervjuus, et avokaadoseemned on täis kiudaineid ja antioksüdante – koguni 70% avokaadost leiduvatest antioksüdantidest on just seemnetes.
Lisaks avokaadoseemnetes leiduvad kiudained on head seedimisele ja tekitavad kiiremini täiskõhu tunde. See tähendab, et avokaadeseemnete söömine võib viia päevas vähemate kalorite tarbimisele ja kaalulangusele.
Kuna avokaadoseemned on toorelt kivikõvad, siis ei tasuks proovida neid hammastega purustada. Seemnete söömiseks tuleb neid enne röstida.
Reklaam
Seakarjus teenis 7 tunniga €600
Teised (tebylo näiteks) said rohkemgi, isegi üks sai üle €3000. Vaata kuidas »
pokkeriprod.comLoe rohkemParim viis avokaadoseemnete söömiseks on need enne blenderis purustada pulbriks. Pulber lisada smuutidesse, joguritesse ja muudesse toitudesse. Kui Sul ei ole blenderit, siis kasuta riivi või pudrunuia.
Kui Sul puudub blender, siis soodsate blenderitega saab tutvuda SIIN (kirjuta otsingusse BLENDER).